6 veckor gamla idag och bara ca 2 veckor kvar här hemma. Och sötare än någonsin, hela gänget. Hur ska jag klara att lämna bort dem?! Att mötas av ett gäng viftande svansar som kastar sig i famnen på mig varje morgon är helt underbart. Samma när de kryper upp i knät och somnar, man smälter! Så sociala och gosiga, nyfikna och glada allihop.


I veckan har valparna fått leksaker både inomhus och utomhus- det uppskattades mycket! Roligast utomhus är dock fortfarande pallkragarna, så blivande mattar och hussar- skydda era pallkragar 😉

Snön kom tillbaka, så det har fortsatt bli kortare vistelser ute. Senaste dagarna har vi ökat tiden när vädret tillåtit och de har också börjat gå ut efter kvällsmaten. Just efter måltiderna är de väldigt duktiga på att göra sina behov ute. De har också fått börja gå ut ett par gånger där emellan. Idag har det varit helt underbart, så vi har spenderat lång tid utomhus! Full fart, både inne och ute när de är vakna, även om den vakna tiden inomhus minskar nu när vi är ute mer. Däremellan är det djup sömn – eller godisstunder- som gäller.


Från dagens härliga utestunder!