5 veckor passerade i onsdags och det är som varje vecka, det händer så mycket!
De utvecklas och växer hela tiden och några dagar efter 4-veckorsdagen blev det utepremiär. Nu har det gått en vecka och det är fullt ös utomhus. Utforskar mer och mer, klättrar gnager och alla har fått träna på att själva gå upp och ner för trappen. Inga problem! Vi har senaste dagarna gått ut direkt efter frukost och lunch och de har börjat koppla ihop att de ska ut efter maten. De flesta hinner nu ut innan det är dags att göra ifrån sig, så duktiga! Synd bara att det fortfarande är så kallt. Det blir inga långa stunder ute och efter målen får räcka att gå ut just nu.

Premiär ute i solskenet!

Bättre väder, mindre snö och lite längre stunder utomhus.

Men även om stunderna ute är längre, räcker de inte riktigt till tycker somliga 😉

De är så söta och goa och kommer gärna och myser.

Bus blir det en hel del av, både med syskonen…

Och med allt annat som finns att busa med.


Efter att ha busat loss ute är det skönt att komma in och mysa.