Igår blev gänget 4 veckor. Redan halvtid liksom, vad hände?! Tänk att de ska vara redo att flytta hemifrån om bara 4 veckor. Ja de klarar sig nog, värre blir det med kennelmamman. Jag är så fäst vid dem allihop <3 Ett mysigt och socialt gäng är det och än så länge känns de väldigt jämna. Helt underbara är de!

Under veckan har det hänt en hel del i valparnas liv. Poolen utökades till först halva valprummet och sedan till hela. Jag ville ju inte att någon skulle gå vilse i nya stora världen! Mat i pajformar har bytts ut mot stora valpbarerna och med det skedde mirakel med bordsskicket. De har även fått testa på lite hårda matkulor i slutet av måltiderna, verkar gå hem.

Med mer utrymme har de även börjat leva lite mer rövare. Testar på att ta ett par språng och gör riktiga rivstarter, med en del “avåkningar” som följd. Nu har de även kommit igång och busa en hel del med varandra, rätt så vilt stundvis. Sen har de även fått träffa Vix litegrann genom grinden. Spännande med en ny hund, men allra häftigast tyckte nog Vix att det var ändå. Han längtar nog efter att få busa med sina små kusinbarn.

Mor och dotter myser.

Brorsbarnen har också varit på besök, första gången i “valplådan”. Innan har de fått stå bredvid och kika. Mötet var i alla fall uppskattat av både barn och valpar och Ester skulle nog gärna ta med sig en eller ett par valpar hem till grannhuset 😉

Tanken var ju också att de skulle fått gå ut igår eller idag, men tiden blev lite knapp och idag har inte vädret varit jättekul. Jag hoppas de ska kunna få gå ut imorgon så vi kan få lite bilder på första stunden utomhus att bjuda på.

Hela gänget vilar en stund mellan alla äventyr.