Oj, vad tiden går. Igår var det redan dags för valparna att fylla två veckor. Det händer en hel del varje dag. I lördags började hela högen öppna ögonen och bara någon dag efter det började de resa mer på sig. Första avmaskning och kloklippning klarades av på självaste tvåveckorsdagen och nu går nästan allihop till och från. De blir mer och mer underbara för varje dag. Främst de som får stödmatning kommer gärna och kryper upp i knät om jag sitter i valplådan och det gör ju att man smälter lite extra.

Jag har letat fram min gamla systemkamera med halvt fungerande objektiv, för att försöka få lite bättre bilder på de små. Och visst blev det rätt stor skillnad, så nu får det bli mer bilder framöver!

Ibland blir det flytt till BiaBeden när poolen ska bäddas om. Går ju lika bra att sova där också! Finaste gänget…